Register Casemanager (in taakdelegatie) RCMT®

Het Gezond in Bedrijf nascholingspakket zorgt er voor dat jouw kennis up-to-date is, dat je RCMT® geregistreerd blijft en dat je in contact blijft met jouw docenten en medestudenten. Het is een uniek netwerk waar je veel uit haalt. Voor een jaar nascholing rekenen wij een vast bedrag van €495,- (ex btw).

Daarvoor krijg je jaarlijks twee intervisies en een Masterclass of Praktijkdag. Je wordt op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en je kunt genieten van excursies, borrels en andere leuke bijeenkomsten.

Agenda

Intervisie

Thema: Coaching van chronisch zieke medewerkers

Ziek betekent niet arbeidsongeschikt. Wel kan het even zoeken zijn naar de juiste balans van willen en kunnen. Suzan Verzijden is de gespreksleider en coach/casemanager gespecialiseerd op dit thema.

Verder bespreken we alles wat ter tafel komt. De intervisie duurt van 11.00-13.00.

Aanmelden
Intervisie

Thema: De grenzen van casemanagement
Hoe scherp is de scheiding medisch / niet-medisch? De rol van de bedrijfsarts. Dwarsboomt de privacyregelgeving de re-integratie? Of ben je als casemanager facilitator/katalysator? Wanneer doe je het goed? 

En wat er verder ter tafel komt. De intervisie duurt van 10.00 tot 12.00.

Aanmelden
Intervisie

Thema: Zware gevallen
Sommige casussen zijn ingewikkeld. Dat weten we allemaal. Vaak is het al snel misgegaan en zit je met de gebakken peren. Soms ontstaat er 'onverwacht' stagnatie. Hoe krijg je de zaak weer aan het rollen?

Neem je eigen casus mee. De intervisie duurt van 10.00 tot 12.00.

Aanmelden

Nieuws

Huidige editie opleiding RCMT®

De cursisten hebben de laatste module gehad en prepareren zich op het examen van 14 december en de presentatie van hun casus. De laatste module werd afgerond met een trainingsdag over verbinding maken in een gesprek en een coachingsessie voor iedere cursist afzonderlijk.

Zoals gebruikelijk was iedereen verdrietig dat het er weer op zat. De opleiding schept een enorme warme band tussen de cursisten en ook met de docenten. Iemand zei: 'Kunnen we niet gewoon zo door blijven gaan in 2022!".

De eerste nieuwe cursisten hebben zich inmiddels gemeld voor de volgende editie die op 10 maart 2022 start. 

De nieuwe editie van de opleiding Register Casemanager in Taakdelegatie (RCMT®)

De nieuwe editie RCMT start op 10 maart 2022. Heb je de opleiding nog niet gedaan? Schrijf je op tijd in en voorkom teleurstelling.