Opleiding Casemanager Verzuim / Casemanager in Taakdelegatie / POB Gedragsmatig en mensgericht handelen bij verzuim

Opleiding Casemanager Verzuim / Casemanager in Taakdelegatie / POB

Datum
Start donderdag 16 september 2021

Overige data: 23-09, 30-09 | 07-10, 14-10 |04-11, 11-11, 18-11, 25-11| 2 december

De opbouw is modulair: instromen op elk moment mogelijk. 

De opleiding kent een blended vorm van onderwijs. Sommige modules zijn online en sommige live. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de coronamaatregelen. 

Locatie
NH Jan Tabak
Amersfoortsestraatweg 27
1401 CV Bussum

Prijs 
€2.995.00 excl. BTW (inclusief documentatie, catering en examen)

Nascholing RCV / RCMT® 
2 intervisiemiddagen + 1 GiB masterclass: €495 (ex btw) per jaar. Dit is inclusief registratiekosten. 

Geaccrediteerd voor arbeidsdeskundigen met 21 punten
De verzuimwereld is complex. Je hebt aan de ene kant wet- en regelgeving en aan de andere kant gedrag van mensen. Beide kanten zijn ingewikkeld. 

Deze opleiding leidt je in eerste instantie door de harde kant van wet- en regelgeving maar in tweede instantie leer je hoe je mensen in beweging krijgt. Volgens het proces, maar mensgericht. Je werkt bovendien aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, zodat je effectiever wordt naar de diverse betrokken partijen.

Daarnaast leer je samenwerken met de bedrijfsarts en kun je in taakdelegatie werken als Casemanager in Taakdelegatie of als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB).

De ervaring heeft geleerd dat ook voor verzuimspecialisten vanuit de werkgever deze opleiding zeer geschikt is, omdat zij leren waar de medische - en privacygrenzen liggen.

Deze complete en overzichtelijke opleiding met nascholing bestaat uit 10 modules en een examen dat leidt tot, naar keuze, de titel Register Casemanager Verzuim of Register Casemanager Taakdelegatie®.

Bij aanvang van de opleiding krijg je de Verzuim- en re-integratiegids In 10 hoofdstukken door de regeljungle rond ziekte en verzuim. Ook apart te bestellen via info@gezondinbedrijf.com.

De opleiding is uiteraard coronaproof: Online of op locatie. Afhankelijk van wat kan en mag.

Voor wie?
Het is een opleiding voor mensen die werken of willen werken als Casemanager in Taakdelegatie of als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB), veelal werkzaam in  arbodienstverlening. Maar de opleiding is ook uitermate geschikt voor verzuimspecialisten bij werkgevers. 

Je krijgt na het behalen van het examen de titel RCMT® (Register Casemanager in Taakdelegatie). En je wordt opgenomen in ons register op HBO+ niveau. 

''Hartelijk dank voor de goede feedback op het examen en ook voor alle begeleiding en training. Met trots wil ik aangeven dat ik afgelopen maanden op een zeer prettige manier heb kunnen deelnemen aan de opleiding RCMT® en zal Gezond in Bedrijf Business School dan ook van harte aanbevelen. Top!' Paul Panday, RCMT®, Inzetbaarheidscoach, Zorg van de Zaak.

Meer weten? Download onze brochure door op de button hieronder te klikken.