Vitality Event Hét event voor duurzame inzetbaarheid

Vitality Event

 

Hét netwerk Event voor Vitality Managers en DI-professionals

Datum
Dinsdag 28 september 2021
10.00 - 16.00

Locatie
Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Prijs
€195.00 (ex btw)

Partners:

Garmin logo zwart.png: PNG afbeelding (34 KB)

Pinado Logo.png: PNG afbeelding (87 KB)

 

Voor veel organisaties waren de afgelopen anderhalf jaar heel bijzonder. Iedere organisatie had z'n eigen coronaproblematiek. Gemeenschappelijk is wel dat veel organisaties zich realiserrden dat hun medewerkers aandacht nodig hadden, terwijl dat juist moeilijker dan ooit te geven was. Hoe doe je dat op een goede manier? Hoe zorg je dat jouw mensen vitaal en betrokken blijven?

We gaan dat onder leiding van Roos Abelman, van BNR Nieuwsradio, bespreken met sprekers uit verschillende hoek: Monique Bosbaan (ABN AMRO), Michael Zant van de Gemeente Den Haag en Amaranatho, een verrassende spreker over de drie V's: veilgheid, vertrouwen en verbinding. 

Welke lessen trekken we uit de afgelopen tijd en wat betekent dat voor de komende tijd. Hoe gaan we weer 'onboarden' en 'terug' naar 'het nieuwe normaal'? 

Hier tussendoor besteden we aandacht aan de beste Vitality Managers van het afgelopen jaar! Wie heeft zich onderscheiden als professional op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Wie heeft juist zich juist in dit moeilijke jaar kunnen laten zien? Een jaar waarin inzetbaarheid en gezondheid zo onder druk stonden. 

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

Merel van Dorp | FrieslandCampina
Ingrid van Gemert | Mars
Alexander Stolze | ING 
Marjolein Janssen | Fontys Hogescholen

Wil je bij deze bruisende en afwisselende dag zijn? Wil je vitale stappen maken in de Post Covid-periode? Meld je dan snel aan! 

Je bent ook van harte welkom als partner van het event. En kom makkelijk en ontspannen in aanraking met mensen die vitaliteit en duurzame inzetbaarheid omarmen!Interesse? Laat het weten met een mailtje: gallas@gezondinbedrijf.com

 

PROGRAMMA

09.30 Ontvangst met heerlijke koffie en thee

10.00 Opening van zaken: wat gaan we doen vandaag?
Roos Abelman is presentator van het BNR programma ‘In de middag’, zij gidst ons door de dag en interviewt alle sprekers na hun verhaal.

10.05 Terugkeer naar het 'nieuwe' normaal?
Corona heeft er toe geleid dat er meer ruimte en aandacht is voor het welbevinden van de medewerkers. En dat is hard nodig ook in een sterk veranderende omgeving! Mensen floreren niet vanzelf. Wat betekent dat voor de aanpak bij ABN AMRO? En hoe ziet de toekomst van werk er uit? Thuis, op kantoor, op afstand?
Monique Bosbaan, HR Reward Consultant, ABN AMRO

10.50 Break

11.30 Genomineerde Vitality Manager #1

12.00 Genomineerde Vitality Manager #2

12.20 Lunch

13.15 People matter: Connection, safety and trust (Verbinding, veiligheid en vertrouwen)
The pandemic has highlighted for many of us how our personal and organizational vitality is influenced by our connectivity to ourselves and others. 

It is rare in society that collectively we have a chance to see so clearly the impact of safety and trust can have on us, along with the wider complexity’s that go with it. How can we make the best of this opportunity and reconnect to that which is most important in our lives?

Amaranatho has spent most of his life exploring vitality through playfulness and it's roots in connection. He is influenced by his time as a Buddhist monk and cutting edge research on connection, trust and safety. He has lead large retreats and workshops for diverse groups of people around the world on the power of mindfulness, relationships, and understanding the human condition. He invites you to join him in a playful exploration on why people matter, and the impact it can have on yourself and your organisation.

14.00 Genomineerde Vitality Manager #3

14.20 Energie verrassing | Chantalle Weemaes | Topstate 

14.40 Genomineerde Vitality Manager #4

15.00 Break

15.20 Blue Zone Organisation
Modern Werkgeverschap. Er zijn 5 blue zones in de wereld. In een blue zone werken en leven mensen langer in gezondheid. Hoe kan dat? En hoe vertaal je dat naar een organisatie?
Michael Zant, Programmamanager Modern Werkgeverschap, Gemeente Den Haag &
Latifa Belhaj, Werkgelukdeskundige en eigenaar van Madila

16.00 De uitslag van de Verkiezing Vitality Manager van 2021

16.15 Afsluiting

 

Wil je partner worden van het event dan ben je van harte welkom! Stuur dan een mailtje naar gallas@gezondinbedrijf.com of bel 06-37663274 voor de mogelijkheden. 

 

21.039-Logo Vitality Manager-2021.jpg: JPEG afbeelding (275 KB)

De Vitality Manager van het Jaar Award is voor die professional, die zich heeft onderscheiden met een vitaliserende aanpak binnen een organisatie. Met Vitality bedoelen wij het versterken van mens én organisatie. Zeg maar duurzame inzetbaarheid plus!

Wie komen in aanmerking?
Iedere professional die zijn sporen heeft verdiend op het vakgebied van duurzame inzetbaarheid. Dat kun je breed opvatten: HR, Arbo, bedrijfsgeneeskunde, gezondheidsmanagement, maar ook directie, changemanagement, organisatie advies.

Wat zoeken wij in een Vitality Manager van het Jaar?

Iemand die:

• Een bevlogen voorbeeld is voor het vakgebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit;
• stakeholders weet te verbinden;
• aansluit bij de diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie;
• de organisatie en medewerkers meekrijgt op de ingeslagen weg;
• rendement en impact kan aantonen én 
• de vitaliteit van de organisatie naar een hoger niveau weet te tillen in lijn met de organisatiedoelstellingen.

De jury
We hebben een vakbekwame jury met leden als Dr. Arjella van Scheppingen (Adviseur Organisatie Vitaliteit), Mr. Brent Kooreman (HR Manager RR Mechatronics), Gert-Jan Aleman (Manager Arbo Centrum, gemeente Den Haag), Rik-Jan Modderkolk (International Health Manager Pon Groep) en Drs. Diederik Gallas (Directeur Gezond in Bedrijf). De vakjury wordt bijgestaan door de deskundige zaal met toehoorders. Zij bepalen mede de uitslag.

De definitieve verkiezing en prijsuitreiking vindt plaats op 28 september 2021. De genomineerde Vitality Managers krijgen tijdens Vitality ruimschoots de gelegenheid om zich te presenteren.

Vorige winnaars van de Gezond in Bedrijf Vitality Manager van het Jaar verkiezing:

• 2019: Babette Alberda, Philadelphia Zorg
• 2018: Rob Koelewijn, Vitality Manager KLM (Health Services)
• 2017: Muriel Thijssen, Directeur van het DSM FIT Worklife Center

• 2016: Gert-Jan Aleman, Manager Arbo Centrum, Gemeente Den Haag
• 2014: Maaike Thijssen, Vitality Manager, ASML
• 2013: Wil Markesteijn, directeur/bestuurder De Lange Wei
• 2012: Henri Hendrickx, Senior Manager Medical Department SABIC
• 2011: Rik-Jan Modderkolk, International Health Manager Pon Groep

Ken je of ben je de nieuwe Vitality Manager? Stuur een mailtje naar info@gezondinbedrijf.com dan krijg je van ons alle informatie om mee te doen aan deze verkiezing.

Datum
Dinsdag 28 september 2021

Locatie
(conform coronavoorschriften) 

Het Huis Utrecht
Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Deel nemen als toehoorder?
De investering voor dit event bedraagt €195 per deelnemer (ex btw)

Opgeven voor de verkiezing Vitality Manager 2021?
Mail ons op info@gezondinbedrijf.com

Wil je partner worden?
Bel ons 06-37663274 of mail gallas@gezondinbedrijf.com

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. 

Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 

Annulering
Indien u onverwacht verhinderd bent kunt u aan een andere of volgende bijeenkomst mee doen. Dan verrekenen wij het bedrag. U kunt uiteraard ook iemand anders in uw plaats laten meedoen. Wilt u ons hierover aub van te voren inlichten?

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen

Heb je vragen over de verkiezing, het event of de mogelijkheden om als partner mee te doen? Neem contact met ons op:

Arva van der Spek
Tel:06-14905594
arva@gezondinbedrijf.com

Arva.jpg: JPEG afbeelding (12 KB)  

Garmin logo zwart.png: PNG afbeelding (34 KB)

Al meer dan 30 jaar kenmerkt Garmin zich als voorloper op het gebied van GPS navigatie, draadloze apparaten en applicaties. Garmin ontwikkelt producten voor mensen met een actieve levensstijl en richt zich daarbij op vijf bedrijfsdivisies: automotive, luchtvaart, fitness, marine en outdoor recreatie.

De producten bieden atleten en outdoor-liefhebbers van alle niveaus ondersteuning en motivatie om hun prestaties naar een volgend niveau te brengen. Met een brede collectie sportieve en stijlvolle smartwatches, duikcomputers, navigatiesystemen, fietsverlichting, vermogensmeters en meer richt Garmin zich op de technologie die mensen helpt om iedere dag actief te blijven en hun gezondheid te monitoren. We geloven erin dat elke dag een kans is om te innoveren en te verbeteren.

Andere merken die door Garmin worden gevoerd zijn Firstbeat Analytics en Tacx. Het bekende indoor-trainermerk Tacx inspireert je om je grenzen te verleggen met innovatieve en hoogwaardige producten. De indoor fietstrainers, trainingsapps, bidonhouders en accessoires zijn ontwikkeld vanuit een grote passie voor sport en techniek. 

Volg ons op facebook.nl/GarminNederlandtwitter.nl/GarminNederland, instagram.com/GarminNederland en youtube.com/user/GarminNederland.

 

Pinado Logo.png: PNG afbeelding (87 KB)

Pinado integreert een landelijknetwerk van regionale preventie- & verzuimprofessionals met een uniek cliëntvolgsysteem. De sleutel naar optimale inzetbaarheid van werknemers en het realiseren van kwalitatieve dienstverlening.

Roos Abelman

Roos Abelman, de presentator van BNR Spitsuur, is 41 jaar, woont in Bussum, met een vriend en twee dochters van 2 en 4. Ze werd geboren in Dordrecht, en verhuisde rond haar elfde naar Ermelo. De havo volgde ze in Harderwijk, waarna ze aan de Windesheim Hogeschool in Zwolle Journalistiek ging studeren.


Monique Bosbaan

“Samen werken aan vitaliteit levert niet alleen gezondheidsvoordelen op”, concludeert HR Reward Consultant Monique Bosbaan. “Collega’s leren elkaar ook beter kennen en werken daardoor beter samen.”

Door corona is alles even helemaal anders omdat veel mensen thuiswerken. Het vitaliteitsbeleid heeft er zelfs een boost door gekregen. “Het samen sporten ligt nu even stil, maar er is er veel animo voor de online events en er kunnen veel meer medewerkers meedoen dan voorheen fysiek. Het grote nadeel is dat je slechter zicht hebt op wat er bij mensen speelt. Gaat het echt wel goed of lijkt dat alleen maar zo? Daarom hebben we pas nog een bericht naar iedereen gestuurd met als onderwerp ‘Hé, hoe gaat het met jou?’ Enerzijds om aan te geven dat we oog voor ze hebben, maar ook om ze nog eens te wijzen op wat ze kunnen doen als het minder goed gaat. Waar kun je heen als je een probleem hebt? Wat kun je doen voor een collega en wat kunnen leidinggevenden voor jou betekenen? We benadrukken heel erg: houd contact, werk gezond, zorg goed voor jezelf.”


Michael Zant

Programmamanager Modern Werkgeverschap Den Haag

Michael werkt voor gemeente Den Haag aan Modern Werkgeverschap. Hij richt zich op ontwikkeling van mens en organisatie. Op vier grote opgaven (diversiteit en inclusie, binden en boeien, gezonde organisatie en duurzame inzetbaarheid en vakmanschap, leren en ontwikkelen) werkt hij met een team aan het inbedden van de opgave in beleid, systemen en processen en aan ontwikkeling van cultuur en gedrag. Michael is actief in het HR-veld sinds 2008 en werkte eerder voor gemeente Amsterdam en op verschillende plekken bij de Rijksoverheid.


Latifa Belhaj

Latifa werkt als zelfstandig werkgelukdeskundige en ondersteunt mensen en organisaties in het vinden en bereiken van werkgeluk.  Zij deed diverse cursussen en trainingen en volgde de opleiding om Fearless High Performance Coach te worden. Latifa werkt vanuit haar adagium ‘als ik mezelf kan helpen, kan ik anderen ook helpen. Ik besefte dat ik al mijn ervaringen met andere mensen kon delen en dat ik mensen zou kunnen helpen om ook weer gelukkig te worden in hun werk, net als ikzelf!’.

 


Amaranatho

Amaranatho coaches at the senior practitioner level of the European Mentoring and Coaching Council (EMCC), as well as a coaching supervisor. He works with executives/leaders and coaches to improve their agile mindset, mindfulness and their ability to self-reflect, so they can stay calm and connected in complex situations. He is a scrum master, has a degree in AI and developed the PlayfulMonk approach to awaken people and organization to their true potential.


Chantalle Weemaes

Chantalle Weemaes, mededirecteur van TopState en veel gevraagd spreker en trainer. Ze weet als geen ander hoe persoonlijk energiemanagement werkt en hoe je het brein en de biochemie van jezelf, professionals en organisaties zo kunt beïnvloeden dat de hoeveelheid energie toeneemt. Chantalle traint al 15 jaar professionals en organisaties die op hoog niveau excelleren en succesvol en hun doelen behalen.

Extra deelnemers


Factuurgegevens
Stuur de factuur

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving of de link krijg je ruim van te voren toegestuurd. Wij verzoeken je de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen aan de training. Geen probleem. Laat het ons van te voren weten, dan zoeken we naar een passende oplossing. Je behoudt het recht om deel te nemen aan deze of een vergelijkbare training. Ook kun je iemand anders gebruik laten maken van de link.