Masterclass Succes in 2e spoor Een positieve insteek

Masterclass Succes in 2e spoor

Datum
Donderdag 9 juni 2022 | 10.00-16.00

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen | Utrecht

Prijs
€ 495.00 (excl. btw)

Geaccrediteerd voor arbeidsdeskundigen met 2 punten
 

Een succesvol 2e spoortraject is voor alle partijen vaak de beste oplossing. De werknemer krijgt een nieuwe kans in een nieuwe omgeving. De 'oude' werkgever heeft weer ruimte voor een nieuwe werknemer en de 'nieuwe' werkgever vult een vacature op. Hoe fijn is dat!

Helaas loopt dit traject niet altijd even makkelijk. En dat komt met name doordat een 2e spoor vaak pas na een jaar loondoorbetaling wordt ingezet als de emoties inmiddels wat zijn opgelopen. Dan wordt het 2e spoor een 'moetje'. Een traject dat je moet doen om het dossier Poortwachterproof te maken. En dat is jammer want dat haalt de positiviteit weg. 

Eén van de belangrijke aspecten bij een 2e spoor is dus om positieve energie los te maken. Hoe doe je dat als casemanager of 2e spoorcoach? En dan ook nog eens binnen de context van wetten en regeltjes? 

Eliane van Beukering neemt je in deze training mee in een vernieuwende visie om het 2e spoor succesvol op te gaan. Zij helpt je om met zelfvertrouwen en daadkracht zo’n traject op te starten. Of je nou een HR medewerker, casemanager, arboprofessional of 2e spoorcoach bent. 

Uiteraard krijg je bij aanvang het zeer recente boek In 10 stappen een succesvolle 2e-spoorcoach.

afbeelding boek.jpg: JPEG afbeelding (29 KB)

Deze Masterclass is een must voor iedereen die werkt op het verzuimdomein. De training is zeer goed te combineren met onze Masterclass Poortwachter.

Eliane is een 'hele fijne, kundige en coachende docent'.