Grensoverschrijdend gedrag Sociale veiligheid en vertrouwen: het komt te voet en gaat te paard

Grensoverschrijdend gedrag

Datum
Dinsdag 17 mei 2022
10.00-16.00

Locatie
BOVAGhuis, Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik

Prijs
€495 (ex btw)
Mariëtte Hamer (oud SER-voorzitter en fractievoorzitter van de PvdA) is vanaf 1 april 2022 benoemd tot Regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zij opent op 17 mei het congres Grensoverschrijdend gedrag. En zal de toon zetten door te laten zien hoe de overheid hier verandering in wil brengen.

Je kunt op vele manieren over iemand's grens gaan, door: intimidatie, overmatige controle uitoefenen, pesten, seksuele intimidatie of seksueel misbruik. Het slachtoffer, de omgeving, maar gek genoeg ook de persoon zelf kan daar grote fysieke, mentale en emotionele schade door oplopen.

‘Het kan bovendien elke organisatie overkomen’, zegt Siebke Kaat, Partner Pragmavision en één van de geweldige sprekers. ‘En een vertrouwenspersoon alleen is niet de oplossing’.

Grensoverschrijdend gedrag beteugelen in een organisatie vereist een zorgvuldige en consistente aanpak. We hebben samen met de sprekers een programma gemaakt dat je alle handvatten geeft om een aanpak te formuleren en uit te voeren.

Een Gezond in Bedrijf congres voor HR, Arbo, OR en leidinggevenden. Zoals je dat van ons gewend bent:  Vernieuwend, van hoge kwaliteit en met de beste sprekers.

Meld je hieronder met de groene button snel aan.