Masterclass Breinkennis en Werk De zes universele hersenwetten

Masterclass Breinkennis en Werk

Datum
Donderdag 15 september 2022

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen 
Oudlaan 4, Utrecht

Prijs
€495 ex btw

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen
 

Deze Masterclass is een voorbeeld van What they didn't teach you at school. Het gaat over de werking van het brein en hoe wij gefopt worden door dat brein. Duizenden keren per dag.

Het brein werkt anders dan wij denken of graag zouden willen. En dat frustreert heel vaak de manier waarop wij werken en samenwerken. In ons brein is het onderbewuste de baas. Niet onze intelligentie. Het onderbewuste is sneller en kost nauwelijks energie. Echter, er kleven nogal wat gevaren aan. Het onderbewustzijn neemt namelijk beslissingen zonder feitelijke onderbouwing.

Deze Masterclass is gebaseerd op kennis uit recente onderzoeken die laten zien hoe mensen keuzes maken en waarom ze doen wat ze doen. Als je snapt hoe ons brein werkt, kun je mensen beter inschatten, teams beter laten samenwerken en strubbelingen voorkomen.

Marcel Bos is de trainer van deze Masterclass en auteur van het boek Why of Everything. Dit boek werd in no-time nummer 1 bestseller op Amazon. 

Je leert van Marcel Bos hoe je in je dagelijkse werk rekening kunt houden met de universele wetten van het brein. 

Een Masterclass bedoelt voor iedereen die met mensen werkt, HR, casemanager of leidinggevende.

“Ik heb genoten van deze eye-opener. Er is een leven voor en na deze training.” Susan Hilbers, Casemanager en Arbeidsdeskundige.

"Alle tips gelijk doorgegeven aan het team!!", Vivian van Santen, Haags Werkbedrijf