Masterclass 24/7 Dag en nacht vitaal

Masterclass 24/7

Datum
Dinsdag 4 april 2023

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen | Utrecht

Prijs
€ 595.00 excl. BTW

Geaccrediteerd voor arbeidsdeskundigen met 2 punten
 

Nachtwerk is zwaar. Helemaal als dat werk onregelmatig is, als het wordt afgewisseld met ochtend-, dag- en avonddiensten.

Wist je dat in Nederland zo'n 4,7 miljoen mensen werken op onregelmatige tijden. Bijna 5 miljoen mensen! Piloten, politieagenten, schoonmakers, machinisten, productiepersoneel, machine operator, verpleegkundige, allemaal werken ze ook 's-nachts.

Onregelmatig werken betekent voor al deze mensen een extreme belasting. Met risico op forse gezondheidsproblemen en verzuim, maar ook problemen thuis. Behalve tot verzuim kan het ook leiden tot het wisselen van baan. En dat is wel het laatste waar je als werkgever op zit te wachten in deze tijden. Het is al lastig genoeg om mensen binnen te krijgen.

Ieder bedrijf is anders en heeft een andere aanpak nodig. Hoe zorg je er voor dat mensen die onregelmatig werken fit en vitaal blijven. Ook als de jaren gaan tellen. En aan de andere kant: hoe maak je onregelmatig aantrekkelijk voor de nieuwe generaties?

De één kan er nou eenmaal beter tegen dan de ander. Maar het blijft zwaar. Voor iedereen. Volledig oplossen is onmogelijk, wel kun je de effecten van onregelmatig werken en nachtwerk verminderen. En dat is wat je tijdens deze Masterclass Dag en nacht vitaal leert van Alexander van Eekelen en Marije de Vries!

Leer, doe en verbeter met Alexander van Eekelen en Marije de Vries! Meld je aan met de groene button!