Masterclass Verzuimgesprekken Verbinding, vertrouwen en veiligheid

Masterclass Verzuimgesprekken

Datum
Dinsdag 13 juni 2023
10.00 - 16.15

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen, Oudlaan 4 Utrecht

Investering
€595 ex btw
Hoe komt het toch dat je met sommige medewerkers heel makkelijk in gesprek komt terwijl het met anderen zo moeilijk is? Waarom lukt het om met de één een stap te zetten en afspraken te maken en met de ander niet?

Als leidinggevende of als casemanager voer je geregeld 'lastige' gesprekken. Gesprekken waarbij je het gevoel hebt dat je niet bij het echte probleem komt. Het is net als de ijsberg. Er zit nog zoveel onder water.

Hoe ga je er voor zorgen dat er een echt gesprek kan ontstaan? Want een goed gesprek is het begin van de oplossing. En is cruciaal bij het stimuleren van gewenst gedrag en het voorkomen van ziekmeldingen.

Deze gesprekstraining geeft je handvatten om verbinding te maken, vertrouwen te winnen en een veilige sfeer te creëren. 

Sandra Niezink is jouw docent. Haar trainingen worden zeer hoog beoordeeld met een 9,5. Dat komt omdat zij je geen script  leert, maar een heldere manier om echt contact te maken gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Wij geven deze trainingen aan bedrijfsartsen, leidinggevenden, verzuimcoaches, praktijkondersteuners en casemanagers. En kan ook inhouse worden gegeven.

De basis 
10.00 Start 
10.15 Wat is een goed gesprek? De basis van een goede dialoog.
10.30 Luisteren, afstemmen en doorvragen 

11.15 Koffiepauze
11.30 Door welke bril kijk jij?
12.30 Lunch

Richting geven 
13.30 Waar zit jouw kracht?

14.00 Richting geven en bezwaren overwinnen. Lastige situaties.
15.00 theepauze
15.15 Activerend communiceren
16.00 Het geleerde vasthouden; hoe doe je dat?

16.15 Afsluiten

Datum
Dinsdag 13 juni 2023 | 10.00 - 16.15

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen, Oudlaan 4 Utrecht

Investering
De investering voor deze masterclass bedraagt € 595 (ex btw) per deelnemer. 


Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De inloglink ontvang je een week van te voren.
Wij verzoeken je de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 

Annulering
Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen aan deze training dan behoud je het recht om deel te nemen aan een volgende of vergelijkbare training. Ook kun je je uiteraard laten vervangen door een collega. Wel willen we graag dat je ons voor de datum van de training hiervan op de hoogte stelt.

Wil je meer weten over ons of de programma's? Neem dan gerust contact op met ons: 06-37663274 of info@gezondinbedrijf.com

Sandra Niezink

Succes vraagt om emotioneel intelligente en creatieve mensen die over sociale en emotionele vaardigheden beschikken en mentaal gezond zijn. In de 21ste eeuw worden visie, beïnvloeding en het vermogen om waardevolle relaties aan te gaan steeds belangrijker. Het zijn de zachte succesfactoren die je helpen om jezelf te kunnen leiden om te ontwikkelen en te groeien. En het zijn dezelfde factoren die grote impact hebben op mensen die je tegenkomt in je werk en daarbuiten.

In mijn trainingen, workshops, presentaties en sessies gaat het in essentie over JOU ... in relatie tot je team, je taak en je (werk)omgeving. Daarin gaat het over mindset en gedrag, passie en daadkracht.

Vergroot de kwaliteit van je denken, handelen en communiceren.

  • Leer moedige gesprekken te voeren vanuit vertrouwen.
  • Leer met andere ogen te kijken naar problemen en onverwachte oplossingen te bedenken.
  • Leer met de ogen van anderen naar jezelf te kijken en word je bewust van je onbewuste opvattingen en gedrag.
Extra deelnemers


Factuurgegevens
Stuur de factuur

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je direct de bevestiging en factuur. De inloglink ontvang je ongeveer een week van te voren. Wij verzoeken je de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 

Annulering
Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen aan deze training dan behoud je het recht om deel te nemen aan een volgende of vergelijkbare training. Ook kun je je uiteraard laten vervangen door een collega. Wel willen we graag dat je ons voor de datum van de training hiervan op de hoogte stelt.