Workshop AI & Verzuim De impact van AI & ChatGPT op verzuim en inzetbaarheid

Workshop AI & Verzuim

 

Datum
Vrijdag 5 april 2024
10.00-16.30

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen | Utrecht

Investering
€595 (ex btw)
 

Het inzetten van artificiële intelligentie roept allerlei vragen op. Deels zijn dat onheilspellende vragen. Bestaat mijn baan nog wel over een paar jaar? Is AI wel betrouwbaar? En hoe zit het met privacy en veiligheid?

Maar er zitten ook veel positieve kanten aan AI. Sommige taken kun je nu al beter overlaten aan ChatGPT. Maar AI helpt ook bij het nemen van op data gebaseerde beslissingen, zodat je jouw aandacht richt op datgene wat echt belangrijk is. Zoals die werknemer ondersteunen die een kans van 70% heeft op langdurige uitval.


Bedrijfsarts Mark Droogers, neemt je mee in zijn ervaringen om AI te gebruiken in zijn verzuimaanpak: "Goed gebruik maken van AI gaat de kwaliteit en de effectiviteit van ons werk verhogen".


Eén ding staat vast. AI is er en gaat niet meer weg. Je kan het negeren, maar je kunt het ook omarmen en snappen wat het voor jou kan betekenen.

In deze workshop ga je wat AI toevoegt aan jouw werk op het vlak van verzuim en inzetbaarheid, maar je gaat ook leren hoe je het concreet in kunt inzetten. Zowel voor jouzelf als voor jouw organisatie.

We nemen ChatGPT als voorbeeld van een AI model voor deze workshop. Er zijn veel meer modellen en er komen er nog veel meer. Voor de leerervaring gebruiken we de bekendste. Alles wat je leert tijdens deze dag is ook van toepassing op andere taalmodellen.


Lizzy Prins als ervaren AI-trainer zegt: "Wat ik zelf merk in mijn workshops, is dat AI vooral heel erg gaat leven als cursisten het geleerde onder begeleiding kunnen toepassen en hiermee experimenteren. Dan gaat het nog verder dan wat is het, wat kun je er mee en wat wil je er mee."


Deze workshop is bedoeld voor iedereen die in zijn dagelijkse werk te maken heeft met verzuimvraagstukken: verzuimspecialisten, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, casemanagers en Hr-professionals.

Meld je met de groene knop aan voor deze unieke Workshop, waarbij kennis, praktijk en ervaring optimaal worden gecombineerd.