Vitality Expert Event Grenzeloze inzetbaarheid

Vitality Expert Event

Datum
Donderdag 26 september 2019
Locatie
Omgeving Utrecht
Prijs
€295.00 excl. BTW
Early bird korting: €50 (€245.00 ex BTW). Tot 10 mei 2019. 
De verkiezing van de Vitality Manager van het Jaar en de uitreiking van de Kroon op het Werk prijs vinden plaats op donderdag 26 september 2019. 

Het wordt spektakel. En we hebben uiteraard weer een spetterend, verrassend en inhoudelijk ijzersterk programma. 

Vorig jaar hadden we drie geweldige genomineerden voor de verkiezing Vitality Manager van het Jaar:

  1. Mike Lie-A-Lien, Health Manager, Vanderlande 
  2. Katja Wouters, Programma Manager Duurzame Inzetbaarheid, DAF Trucs NV
  3. Rob Koelewijn, Vitality Manager KLM (Health Services)

Weet jij nog wie gewonnen heeft? We verloten 5 gratis kaarten onder de goede antwoorden! info@gezondinbedrijf.com De winnaars worden 24 april a.s. bekend gemaakt.

Het belang van duurzame inzetbaarheid neemt alleen maar toe. Het is geen speeltje meer, maar common sense. Veel grote bedrijven geven het goede voorbeeld. Het leidt wel tot spannende vragen:

  • Vraagt duurzame inzetbaarheid om een herbezinning van HR?
  • Is inzetbaarheid grenzeloos?
  • Hoe maatschappelijk betrokken moet je zijn?
  • Denkt de jeugd nog zoals wij? 

Kom naar het event en ontmoet al jouw vakbroeders! Het doel van de deze samenwerking tussen NPDI en Gezond in Bedrijf is verbinding maken op het vakgebied en zoveel mogelijk experts laten profiteren van kennis en netwerken.

                                                            

Klik op de logo's voor meer informatie. Of geef iemand of een bedrijf op voor één van deze prestigieuze prijzen. 

Zoals Gert-Jan Aleman onlangs zei: "Het worden van Vitality Manager van het Jaar in 2016 was een lifechanger!'

Wil je partner worden van het event, laat het ons weten! Een partner krijgt veel positieve aandachtg en info@gezondinbedrijf.com of bel Diederik Gallas 06-37663274.

 

10.00     Opening
Vernieuwingen en uitdagingen
Wat gaan de veranderingen snel! Maar gaan we wel mee?
Wat is de ideale inrichting van uw inzetbaarheidsbeleid binnen moderne kaders en wetgeving? Met respect voor mens, vertrouwen, autonomie en betrokkenheid.
Moderator Paul ter Wal

10.30     Keynote speaker
'Echte klantgerichtheid vereist maatschappelijke betrokkenheid'
Om succesvol zaken te doen is extreme klantgerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid pure noodzaak. Oprecht, geen window dressing. Maar dat geldt ook voor je interne klanten!
Daniëlle de Jonge, auteur en spreker, ‘Extreem klantgericht’ 1e druk 2019

11.15     Presentatie van de genomineerde Vitality Managers
Drie professionals die aantoonbaar resultaten hebben geboekt op het gebied van duurzame inzetbaarheid presenteren zich. Moderator stelt hen een aantal verdiepende vragen.
Paul ter Wal

11.15     Koffie

12.45     Keynote speaker
De opmars van Leefstijlgeneeskunde
Een drastisch andere kijk op gezond leven | Werk als medicijn?

12.30     lunch

13.30     Workshopsessie 1
A. De Positieve Organisatie
De kracht van cultuur en vitaal leiderschap als basis voor duurzame inzetbaarheid.                          

B. 
Healthy Digital Lifestyle
Het nut van vervelen | Hoe zinvol is perfectie? | ‘Druk druk druk' als nieuwe norm | De invloed van Persuasive Design op ons gedrag.

14.15     Wie zijn de kandidaten voor de Kroon op het Werk prijs? Korte videopresentaties.

14.50     Verfrissing

15.15     Workshopsessie 2
A. 
Veerkracht
Terugveren na tegenslag | 100% creatief en daadkrachtig blijven: Hoe doe je dat?

B. Actualiteiten Wetgeving met impact op inzetbaarheid
Van WAB, naar Ontzorgpolis en Privacy update.

16.00     Feestelijke en verrassende prijsuitreiking door een speciale gast

De Vitality Manager 2018 én Kroon op het Werk 2018 (duurzaamste bedrijf van het jaar)

16.30     Bubbels!

 Wil je je zelf of iemand anders voordragen voor één van deze prijzen? Stuur dan een mailtje naar info@gezondinbedrijf.com

Datum
Donderdag 26 september 2019

Locatie
Omgeving Utrecht

Investering & korting
De investering voor deze praktijkdag bedraagt, exclusief BTW, €295,- per deelnemer. Tot 10 mei 2019 hebben we een early bird korting van €50. Dit bedrag is inclusief documentatie & catering. Voor leden van npdi geldt een speciaal tarief.

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 5 september 2019. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.

Partnerprogramma
Dit event heeft als doel om mensen en bedrijven bij elkaar te brengen en kennis te delen. Het hogere doel is om het vakgebied te ontwikkelen en als het even kan naar een hoger niveau te tillen. Vindt u het leuk om daar een bijdrage aan te leveren of daar in te participeren? Doe dan mee aan het partnerprogramma en maak verbinding met alle deelnemers en betrokken partijen.

Heeft u interesse in ons Partnerprogramma? Wij sturen het u graag toe. Mail of bel ons: info@gezondinbedrijf.com of 035-6780123.

Wilt u meer weten over dit programma, eventuele sponsoring of over ons? Neem dan gerust contact op mij:
Martine Mittertreiner: 035-6780123 of 06-52371033

Paul ter Wal CSP

Paul ter Wal CSP is als internationaal spreker actief op het gebied van Accountability, Engagement en Duurzame Inzetbaarheid. Hij is ook in Nederland een veel gevraagd spreker en dagvoorzitter op zijn vakgebied.

Hij heeft na zijn rechtenstudie aan de Vrije Universiteit Amsterdam onder andere als programmamanager Arbeidstoeleiding gewerkt bij de Bedrijfsvereniging voor de Gezondheid (thans: UWV). Als consultant Zorgverzekering en accountmanager Arbeidstoeleiding heeft hij ervaring opgedaan bij SOVAC (thans: Cap Gemini).

Sinds 1995 is hij werkzaam op het gebied van “Werk, Inkomen en Economie” bij ANDARE BV. In deze hoedanigheid adviseert en begeleidt hij bedrijven en organisaties bij het (mee)ontwikkelen en implementeren van duurzame inzetbaarheidsconcepten, waarbij invulling wordt gegeven aan de voor die organisatie wenselijke aanpak van bevlogenheid, preventie, interventie en re-integratie.

Paul heeft drie boeken geschreven en diverse publicaties op zijn naam staan in o.a. Sociaal Bestek, Zorgvisie en andere vakbladen. Tevens is hij als gastdocent verbonden bij o.a. de Master Recht, Arbeid & Gezondheid van de Universiteit van Maastricht.

Extra deelnemers


Factuurgegevens
Stuur de factuur

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 5 september 2019. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u  het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts  verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.