Vitality Expert Event Grenzeloze inzetbaarheid

Vitality Expert Event

Datum
Donderdag 26 september 2019
Locatie
BOVAGhuis, Bunnik
Prijs
€295.00 excl. BTW

Partners:

EN_logo_fit20_RGB.jpg: JPEG afbeelding (204 KB)

APK LOGO.jpg: JPEG afbeelding (778 KB)

SLA_Logo_BG-RGB.jpg: JPEG afbeelding (525 KB)

Logo_OVAL_RGB_sub_9.jpg: JPEG afbeelding (125 KB)

KoM logo 600x550.jpg: JPEG afbeelding (41 KB)
Het programma voor het Vitality Expert Event van a.s. 26 september is rond! Het wordt spektakel. En we hebben uiteraard weer een spetterend, verrassend en inhoudelijk ijzersterk programma. Een paar voorbeelden:

  • Welke kansen biedt leefstijlgeneeskunde voor een vitale organisatie?
  • Hoe vergroot je veerkracht en verminder je werkdruk?
  • Wat betekent de Wet Arbeidsmarkt in Balans voor duurzame inzetbaarheid?
  • En, wat kunnen wij in onze vitale wereld leren van een salesgoeroe?

Tussen de keynote speakers en workshops door worden twee belangrijke prijzen uitgereikt: één voor de Vitality Manager van het Jaar en één voor de Kroon op het Werk prijs. Dé prijzen voor  duurzame inzetbaarheid in Nederland. Vorig jaar gewonnen door Rob Koelwijn van KLM Health Services en Hago Next.

Wil je bij deze bruisende en innovatieve dag zijn? Meld je dan snel hieronder aan. Voor de prijs hoef je het niet te laten!
Wil je als partner het event ondersteunen? Laat het ons weten op info@gezondinbedrijf.com of bel 035-6780123.

Kom naar het event en ontmoet al jouw vakbroeders! Het doel van de deze samenwerking tussen NPDI en Gezond in Bedrijf is verbinding maken op het vakgebied en zoveel mogelijk experts laten profiteren van kennis en netwerken.

                                                            

Klik op de logo's voor meer informatie. Of geef iemand of een bedrijf op voor één van deze prestigieuze prijzen. 

Zoals Gert-Jan Aleman, Vitality Manager Gemeente Den Haag, onlangs zei: "Het worden van Vitality Manager van het Jaar in 2016 was een lifechanger!'

09.30     Inloop met koffie en thee

10.00     Opening
Vernieuwingen en uitdagingen
Wat gaan de veranderingen snel! Maar gaan we wel mee?
Wat is de ideale inrichting van uw inzetbaarheidsbeleid binnen moderne kaders en wetgeving? Met respect voor mens, vertrouwen, autonomie en betrokkenheid.
Moderator Paul ter Wal, Inzetbaarheidsspecialist, Team Andare

10.15     Keynote speaker
'Echte klantgerichtheid vereist maatschappelijke betrokkenheid'
Om succesvol zaken te doen is extreme klantgerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid pure noodzaak. Oprecht, geen window dressing. Maar dat geldt ook voor je interne klanten!
Daniëlle de Jonge, auteur en spreker, ‘Extreem klantgericht’ 1e druk 2019

11.00     Presentatie van de genomineerde Vitality Managers
Drie professionals die aantoonbaar resultaten hebben geboekt op het gebied van duurzame inzetbaarheid presenteren zich. Moderator stelt hen een aantal verdiepende vragen.
Paul ter Wal

11.30     Koffie

11.45     Keynote speaker
De opmars van leefstijlgeneeskunde
Gezondere leefstijl is een onderschat medicijn voor de moderne mens. Een drastisch andere kijk op gezond leven. En de relatie met werk.
Noortje Wiezer, senior scientist, Work, Health Technology, TNO en Sonja Smits, arbeids- en organisatiedeskundige Arbodienst Erasmus MC

12.30     Lunch

13.30     Workshopsessie 1

A.
De Positieve Organisatie
Een positieve cultuur is het geheim van duurzame waardecreatie en inzetbaarheid. Staat strategie wél, maar cultuur niet op de managementagenda? Hoe kun je dat stap voor stap veranderen en al doende een werkcultuur ontwikkelen waarin mensen het beste uit zichzelf halen?
Maarten de Winter, Algemeen Econoom, Organisatieadviseur, Schrijver van twee boeken over werkdrukbeleid

B. Gezond digitaal: kan dat?

De gevaren van altijd 'aan' staan. En hoe we digitaal gemanipuleerd worden. Tegelijk is 'het altijd online zijn' niet meer weg te denken. Wat doen we er aan? En hoe leren we medewerkers om gezond digitaal te zijn. Op het werk en thuis. Carlijn zorgt er voor dat jij in actie komt!
Carlijn Hermes, Smartlife Academy, Oprichter, spreker, trainer, auteur

14.15     Wie zijn de kandidaten voor de Kroon op het Werk prijs? Korte videopresentaties.

14.50     Verfrissing

15.15     Workshopsessie 2

A. 
Veerkracht in leiderschap
Omgaan met tegenslagen, creatief blijven in oplossingen bedenken, daadkracht en moed tonen bij het nemen van beslissingen. Hoe kun jij jouw veerkracht versterken als leider?
René Vollenbroek, zelfstandig consultant en coach, aangesloten bij The Resilience Institute Europe

B. Actualiteiten Wetgeving met impact op inzetbaarheid
Van WAB, naar Ontzorgpolis en Privacy update
Paul ter Wal, Inzetbaarheidsspecialist, Team Andare

16.00     Feestelijke en verrassende prijsuitreiking door een speciale gast

De Vitality Manager 2018 én Kroon op het Werk 2018 (duurzaamste bedrijf van het jaar)

16.30     Bubbels!

 Wil je je zelf of iemand anders voordragen voor één van deze prijzen? Stuur dan een mailtje naar info@gezondinbedrijf.com

Datum
Donderdag 26 september 2019

Locatie
BOVAGhuis, Bunnik.

Investering & korting
De investering voor deze praktijkdag bedraagt, exclusief BTW, €295,- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief documentatie & catering. Voor leden van npdi geldt een speciaal tarief.

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 5 september 2019. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.

Partnerprogramma
Dit event heeft als doel om mensen en bedrijven bij elkaar te brengen en kennis te delen. Het hogere doel is om het vakgebied te ontwikkelen en als het even kan naar een hoger niveau te tillen. Vindt u het leuk om daar een bijdrage aan te leveren of daar in te participeren? Doe dan mee aan het partnerprogramma en maak verbinding met alle deelnemers en betrokken partijen.

Heeft u interesse in ons Partnerprogramma? Wij sturen het u graag toe. Mail of bel ons: info@gezondinbedrijf.com of 035-6780123.

Wilt u meer weten over dit programma, eventuele sponsoring of over ons? Neem dan gerust contact op mij:
Martine Mittertreiner: 035-6780123 of 06-52371033

Paul ter Wal CSP

Paul ter Wal CSP is als internationaal spreker actief op het gebied van Accountability, Engagement en Duurzame Inzetbaarheid. Hij is ook in Nederland een veel gevraagd spreker en dagvoorzitter op zijn vakgebied.

Hij heeft na zijn rechtenstudie aan de Vrije Universiteit Amsterdam onder andere als programmamanager Arbeidstoeleiding gewerkt bij de Bedrijfsvereniging voor de Gezondheid (thans: UWV). Als consultant Zorgverzekering en accountmanager Arbeidstoeleiding heeft hij ervaring opgedaan bij SOVAC (thans: Cap Gemini).

Sinds 1995 is hij werkzaam op het gebied van “Werk, Inkomen en Economie” bij ANDARE BV. In deze hoedanigheid adviseert en begeleidt hij bedrijven en organisaties bij het (mee)ontwikkelen en implementeren van duurzame inzetbaarheidsconcepten, waarbij invulling wordt gegeven aan de voor die organisatie wenselijke aanpak van bevlogenheid, preventie, interventie en re-integratie.

Paul heeft drie boeken geschreven en diverse publicaties op zijn naam staan in o.a. Sociaal Bestek, Zorgvisie en andere vakbladen. Tevens is hij als gastdocent verbonden bij o.a. de Master Recht, Arbeid & Gezondheid van de Universiteit van Maastricht.


Daniëlle de Jonge

Daniëlle de Jonge is expert in eigentijdse klantrelaties. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor.

Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze (interne) klantverwachtingen te overtreffen. Op die manier helpt zij met een praktische en inspirerende aanpak professionals om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn.

 


Maarten de Winter

Maarten de Winter (1962) is almeneen econoom, organisatieadviseur, schrijver en docent. 

Arbo-econoom

Ik studeerde economie in Rotterdam. Economen richten zich op schaarstevraagstukken. Nu tijd de meest schaarse productiefactor is geworden, is de vraag hoe de kwaliteit daarvan kan worden vergroot zowel maatschappelijk, economisch, veranderkundig als inhoudelijk relevant geworden. Ik richt mij in het bijzonder op de vraag hoe de kwaliteit van arbeid renderend kan worden verbeterd. 

Organisatieadviseur

Sinds 2012 ben ik zelfstandig veranderkundige. Ik ben daarin toegewijd, nieuwsgierig en hoopvol. Alle verandering begint bij het stellen van een goede vraag. Organisaties die reflecteren op de vraag hoe je samen waardevoller met tijd om kunt gaan, kunnen de waardecreatie en organisatiekracht vergroten. Daar help ik bij. Dat is waar ik samen met opdrachtgevers voor kan en wil staan. Ik doe dit met met een georganiseerd netwerk van professionals om mij heen. 

Docent

Omdat we in permanente verandering werken is de vraag hoe je verandering ondersteunt zodat de aandacht, betrokkenheid en eigenaarschap van medewerkers wordt vergroot. Ik ontwikkelde gedachtegoed en tools om het veranderen waardevol voor klanten van de organisatie te maken. Vanuit deze invalshoek werd ik gevraagd de rol van kerndocent te vervullen in de opleiding strategisch HRM bij Avans+. Ook verzorg ik vanuit Knowvium twee leergangen gebaseerd op mijn gedachtegoed en ervaringen: waardecreatieadviseur en werkdrukbalanscoach.

Netwerkbouwer en schrijver

Het ontwikkelen van gedachtegoed kost tijd en geld en het is veel fijner om dat samen te doen. Daarom werk ik samen in Knowvium. We ontwikkelen gedachtegoed, een netwerk van adviserende professionals, instrumenten en opleidingen. Over de inhoud en ervaringen publiceer ik sinds 2011 klantverhalen, boeken, artikelen en blogs op verschillende fora. Je vindt ze ook op deze site.

 


René Vollenbroek

Na een carrière van bijna 30 jaar bij de Nederlandse Politie en het Openbaar Ministerie, volgde René in 2012 zijn hart en begon zijn eigen onderneming. Een onderneming met een sterke focus op de ontwikkeling van mensen en teams in profit en non-profit organisaties. Zijn expertise is het versterken van veerkracht in leiderschap, herstel van vertrouwen in relaties en samenwerken. Hij maakt mensen zelfbewust van hun eigen gedrag en wat voor invloed dit op anderen heeft. Voor een aantal opdrachtgevers is René ‘trusted advisor’.

René is afgestudeerd personeelswetenschapper. Hij heeft aan de VU Amsterdam de driejarige leergang Executive (team)coaching gevolgd. Hij maakt onderdeel uit van diverse netwerken, die zich o.a. bezighouden met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap, coaching, organisatie van werk en duurzame inzetbaarheid.

Begin 2018 is René de samenwerking aangegaan met The Resilience Institute Europe. Dit instituut legt de focus op de versterking van de veerkracht van leiders in organisaties.


Noortje Wiezer

Noortje Wiezer werkt als senior scientist in de unit Healthy Living van TNO. Zij is expert op het terrein van (mentale) gezondheid en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Zij doet al jaren onderzoek naar factoren die  gezondheid van werknemers beïnvloeden en naar mogelijkheden om de gezondheid van werknemers te versterken, beiden zowel op het niveau van de organisatie van het werk als op individueel niveau.

In het Nederlands Innovatie Centrum voor Leefstijl Geneeskunde (NILG) richt zij zich op Leefstijl geneeskunde in de werksetting. Zij promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam op een onderzoek naar de relatie tussen leiderschapsstijlen en organisatie cultuur en productiviteit en stress van medewerkers.


Carlijn Hermes

Carlijn Hermes heeft na een carrière in de reïntegratiebranche, als projectmanager veel ervaring opgedaan in het neerzetten van nieuwe concepten met als doel duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Zij houdt zich sinds 2014 bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht. Inmiddels is zij veelgevraagd spreker, trainer en heeft haar eerste boek uitgegeven.

Extra deelnemers


Factuurgegevens
Stuur de factuur

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 5 september 2019. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u  het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts  verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.