Opleiding De Vitality Manager Leer alles over duurzame inzetbaarheid van 7 ervaren Vitality Managers!

Opleiding De Vitality Manager

Data
Start dinsdag 17 september 2019
Overige data: 24/9, 1/10, 8/10, 29/10, 5/11/ en 19/11

Locatie 
Seats2meet Amersfoort
Stationsplein 49
Amersfoort

Investering 
Opleiding €2995 
Arrangement €500 
Post Bachelor (facultatief): €250
(Alle prijzen zijn ex btw)

Voor meer informatie kun je bellen met Martine Mittertreiner (06-52371033) of mailen naar info@gezondinbedrijf.com

Wil je proeven van de sfeer en de kwaliteit van onze opleidingen kom dan op dinsdag 4 september a.s. naar onze Opleidingsintroductie in De Tinfabriek te Naarden (16.00-17.00). Aanmelden via info@gezondinbedrijf.com

De Vitality Manager is binnen organisaties verantwoordelijk voor vitale en duurzaam inzetbare mensen.

Maar, wat doet een Vitality Manager/Manager Duurzame Inzetbaarheid precies? En hoe creëer je een vitale organisatie met duurzaam inzetbare mensen? Wat werkt en wat niet? Wat is de theorie? En vooral: hoe werkt het in de praktijk? Vitaliteit is veel meer dan de fysieke gezondheid van medewerkers. Welke elementen zorgen voor productiviteit, bevlogenheid en werkgeluk?

7 Vitality Managers van KLM, DSM, Daf Trucks, Signify (Philips Lighting), Gemeente Den Haag, Pon Holdings en Randstad, maken jou wegwijs in de mooie maar soms weerbarstige wereld van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Met de Opleiding Vitality Manager leer je beleid vorm te geven dat inspireert en rendeert. Met een aanpak waarbij de dialoog, het vertrouwen en de autonomie van de medewerkers centraal staan.

Je leert over:

  • een evidence based aanpak van duurzame inzetbaarheid
  • de onderzoeksfase voor het opstellen van beleid
  • vitaal leiderschap
  • beleid dat past bij jouw organisatie
  • implementatie en communicatie en
  • rendement.

Je gaat aan de slag met je eigen plan van aanpak ofwel je krijgt input om je huidige beleid te verbeteren en aan te passen. Uiteindelijk sluit je af met een presentatie en ben je klaar om het beleid uit te rollen in jouw organisatie.

20 jaar ervaring in verzuim en vitaliteit hebben geleid tot de baanbrekende opleiding De Vitality Manager. Wij zijn trots dat deze opleiding gegeven wordt door Vitality Managers uit de praktijk en daarnaast door Hogeschool NCOI aangemerkt is als Post Bachelor. Hiermee garanderen wij ervaring en een hoog kennisniveau.

Voor het verhogen van duurzame inzetbaarheid en de vitaliteit in een organisatie is geen 'one size fits all'. De crux is het vinden van de juiste mix van maatregelen. En dat is voor ieder bedrijf anders. Of het bedrijf nou groot is of klein, oud of jong, profit of non profit.

Meer weten? Op dinsdag 4 september is er een kennismakingssessie in De Tinfabriek te Naarden (16.00-17.00). Meld je aan voor deze gratis sessie via info@gezondinbedrijf.com.

Meer weten? Download dan onze brochure.