Neuro HR Weet hoe je brein werkt om burn-out te voorkomen!

Neuro HR

Datum
Donderdag 8 oktober 2020

Locatie
BOVAGHuis Bunnik

Prijs
€ 495 excl. BTW
Vul kortingscode: online in om online deel te nemen: €395 (ex btw)

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen

De gevolgen van corona hebben mega-impact op ons brein. We werken anders, we werken vanuit huis, de werkrelaties zijn anders, het spontane praatje bij het koffieapparaat is er niet meer, collega's reageren anders, het contact is minder, er speelt van alles. Medewerkers vragen zich af: doe ik het wel goed?


A.s. donderdag 8 oktober neemt Marcel Bos ons in zijn mindblowing 'Masterclass Neuro HR' mee op reis door het brein. Een kleine groep kan op 1,5 m afstand coronaproof deelnemen. Heb je een voorkeur voor online deelnemen dan kan dat ook.

Marcel gaat ons laten zien hoe het brein werkt, hoe het brein ons keer op keer in de maling neemt, maar ook hoe je het brein de goede kant op kunt sturen. Met enorm positief effect op individuen, teams en organisaties. 

Op basis van ruim 4,5 jaar onderzoek schreven Marcel Bos en Eddie Tjon Fo het boek “Why of Everything”. Na publicatie op Amazon.com stond het binnen een week op de nummer 1 positie!

Marcel geeft ons een verrassende kijk in de werking van het brein en leert ons met praktische tips en voorbeelden hoe je op eenvoudige wijze deze kennis meteen kunt toepassen!

Voor wie is de Masterclass?
Deze Masterclass is bedoeld voor iedereen die zich afvraagt waarom het soms zo stroef loopt in de organisatie en die bedrijfsprocessen soepeler wil laten lopen: HR functionarissen, Arbo medewerkers en leidinggevenden.

10.00    
Waarom doet het brein wat het doet?
* Hebben mensen wel een vrije wil?
* Wie of wat beslist er eigenlijk?
* Wat gebeurt er in het brein?
* Welke fysiologische en hormonale processen zijn bepalend?
* DNA, opvoeding en het kinderbrein
* Opdracht

11.00 Break

11.20  
Wat betekent de werking van het brein voor ons?
*
We zijn allemaal voorgeprogrammeerd
* Voorbeelden
* Oefeningen/opdracht

12.20 Lunch pauze

13.20
Gevolgen voor de bedrijfsvoering
* Stress, ruzies en conflicten
* Verstoorde bedrijfsprocessen
* Negatieve processen
* Opdracht

14.20 Break

15.45
De oplossing
* Universele hersenwetten
* Breinvriendelijk communiceren
* Handreikingen
* Wat werkt voor jouw bedrijf?

16.30 Afsluiting

Datum
Donderdag 8 oktober 2020

Locatie

BOVAGHuis Bunnik

Investering & korting
De investering voor deze online masterclass bedraagt €495 per deelnemer (ex btw). Dit bedrag is inclusief arrangement, materiaal, oefeningen en opdrachten. Onze masterclasses worden zeer goed tot uitstekend beoordeeld. U krijgt diepgang, interactie, praktijkvoorbeeldenen ruimte voor inbreng voor eigen problematiek. Er is een optimale verhouding tussen het aantal deelnemers en de docenten, die geselecteerd zijn op hun inspirerende kwaliteiten en praktische kennis. 
U kunt ook online deelnemen. U vult de code online in en betaalt slechts €395 (ex btw).

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. 
Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot 3 weken voor de cursusdatum. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. 

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen 

Kunnen wij u helpen met vragen over de inhoud van dit programma? Of heeft u nog andere vragen over de andere bijeenkomsten of opleidingen? Neem dan gerust contact op met onze opleidingsadviseur Martine Mittertreiner: 06-52371033

tinie klein2.jpg: JPEG image (8 KB)

Marcel Bos

Marcel Bos is onafhankelijk adviseur procesoptimalisatie en veranderkundige op het gebied van neurowetenschap. Hij heeft 20 jaar ervaring en ruim 350 belangrijke opdrachten gedaan bij grote- en middel grote (internationale) bedrijven.

Marcel is Co-auteur van de Amazon bestseller ""Why of Everything" en gastdocent aan de TU Delft, geeft lezingen en masterclasses.

Op basis van de werking van het brein de N.C.E methodiek (Neural Cause & Effect) ontwikkeld.

Deze methode zorgt voor:

  • Mensen zo beïnvloeden dat je gedaan krijgt wat je wilt
  • Gerichter communiceren, beïnvloeden van gedrag
  • Veranderingen gemakkelijker doorvoeren, voorkomen van weerstand
  • Verlagen ziekteverzuim en voorkomen van burn-out
  • Betere besluitvorming, verlagen van risico's
  • Verlagen van de foutmarge in de organisatie
  • Afdelingen beter met elkaar laten samenwerken
  • Minder conflicten op de werkvloer
  • Klant- en medewerkerstevredenheid verhogen
  • Hogere conversie op sales.
Extra deelnemers


Factuurgegevens
Stuur de factuur

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot 3 weken voor de cursusdatum. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u  het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts  verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.