Neuro HR Weet hoe je brein werkt om burn-out te voorkomen!

Neuro HR

Datum
Donderdag 8 oktober 2020

Locatie
BOVAGHuis Bunnik

Prijs
€ 495 excl. BTW
Vul kortingscode: online in om online deel te nemen: €395 (ex btw)

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen

De gevolgen van corona hebben mega-impact op ons brein. We werken anders, we werken vanuit huis, de werkrelaties zijn anders, het spontane praatje bij het koffieapparaat is er niet meer, collega's reageren anders, het contact is minder, er speelt van alles. Medewerkers vragen zich af: doe ik het wel goed?


A.s. donderdag 8 oktober neemt Marcel Bos ons in zijn mindblowing 'Masterclass Neuro HR' mee op reis door het brein. Een kleine groep kan op 1,5 m afstand coronaproof deelnemen. Heb je een voorkeur voor online deelnemen dan kan dat ook.

Marcel gaat ons laten zien hoe het brein werkt, hoe het brein ons keer op keer in de maling neemt, maar ook hoe je het brein de goede kant op kunt sturen. Met enorm positief effect op individuen, teams en organisaties. 

Op basis van ruim 4,5 jaar onderzoek schreven Marcel Bos en Eddie Tjon Fo het boek “Why of Everything”. Na publicatie op Amazon.com stond het binnen een week op de nummer 1 positie!

Marcel geeft ons een verrassende kijk in de werking van het brein en leert ons met praktische tips en voorbeelden hoe je op eenvoudige wijze deze kennis meteen kunt toepassen!

Voor wie is de Masterclass?
Deze Masterclass is bedoeld voor iedereen die zich afvraagt waarom het soms zo stroef loopt in de organisatie en die bedrijfsprocessen soepeler wil laten lopen: HR functionarissen, Arbo medewerkers en leidinggevenden.