Neuro HR Weet hoe je brein werkt om burn-out te voorkomen!

Neuro HR

Datum
Donderdag 8 oktober 2020

Locatie
Omgeviong Utrecht

Prijs
€ 495 excl. BTW
Vul kortingscode: online in om online deel te nemen: €395 (ex btw)

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen
Het brein snappen in coronatijd. Geen overbodige luxe. Want ons brein neemt ons regelmatig in de maling, zo’n 800 tot 1.000 per dag. Het bekende programma Mindf*ck maakt gebruik van dit fenomeen. We hebben het niet in de gaten, want het gaat onbewust. Hierdoor maken we onbedoeld veel fouten. We beoordelen situaties niet juist, zijn bevooroordeeld en baseren beslissingen op basis van geen of verkeerde informatie. Met alle negatieve gevolgen van dien. Gelukkig is er ook een manier om ervoor te zorgen dat we minder vaak in de maling genomen worden en dus ook minder fouten maken.

Op basis van ruim 4,5 jaar onderzoek hebben Eddie Tjon Fo en Marcel Bos het boek “Why of Everything” geschreven. Na publicatie op Amazon stond het binnen een week op de nummer 1 positie! Marcel Bos geeft ons in deze online Masterclass een verrassende kijk in de werking van het brein en leert ons d.m.v. praktische tips en voorbeelden hoe je op eenvoudige wijze deze kennis meteen kunt toepassen!

Waarom zeggen mensen JA en doen ze vervolgens NEE?

Iedereen herkent het symptoom wel dat mensen JA zeggen en NEE doen. Dit gebeurt in organisaties die bijvoorbeeld mee willen veranderingen met de markt, maar waarbij het verandertraject gehinderd wordt door dit fenomeen. Ook in privé situaties gebeurt dit. De meeste goede voornemens sneuvelen ver voor het einde van januari. Gelukkig bestaan er manieren om te zorgen dat mensen niet alleen JA zeggen maar ook JA doen!

Blijf je volharden terwijl je weet dat je niet gelijk hebt?

Het functioneel ontwerp voor het brein is universeel. We maken dus allemaal fouten, mannen en vrouwen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld langs elkaar praten, elkaar niet begrijpen en conflicten krijgen. Op deze manier maken we fouten, schrik niet, gemiddeld 1 keer per uur.* Het is dus bepaald geen overbodige luxe om je te realiseren hoe je onbewust gestuurd wordt door je brein en wat je er aan kunt doen.

Maar het is zeker zo waardevol om te doorgronden wat er in een groep gebeurt en hoe je dit soort processen kunt beïnvloeden c.q. er zelfs gebruik van kunt maken.

Voor wie is deze online Masterclass?
Deze Masterclass is bedoeld voor iedereen die zich afvraagt waarom het soms zo stroef loopt in de organisatie en die  bedrijfsprocessen soepeler wil laten lopen: HR functionarissen, Arbo medewerkers en leidinggevenden.

Bedrijven die kennis van het brein inzetten zijn aantoonbaar succesvoller.

* Langjarig onderzoek door NASA.

 

10.00    
Waarom doet het brein wat het doet?
* Hebben mensen wel een vrije wil?
* Wie of wat beslist er eigenlijk?
* Wat gebeurt er in het brein?
* Welke fysiologische en hormonale processen zijn bepalend?
* DNA, opvoeding en het kinderbrein
* Opdracht

11.00 Break

11.20  
Wat betekent de werking van het brein voor ons?
*
We zijn allemaal voorgeprogrammeerd
* Voorbeelden
* Oefeningen/opdracht

12.20 Lunch pauze

13.20
Gevolgen voor de bedrijfsvoering
* Stress, ruzies en conflicten
* Verstoorde bedrijfsprocessen
* Negatieve processen
* Opdracht

14.20 Break

15.45
De oplossing
* Universele hersenwetten
* Breinvriendelijk communiceren
* Handreikingen
* Wat werkt voor jouw bedrijf?

16.30 Afsluiting

Datum
Donderdag 8 oktober 2020

Locatie

Omgeving Utrecht

Investering & korting
De investering voor deze online masterclass bedraagt €495 per deelnemer (ex btw). Dit bedrag is inclusief arrangement, materiaal, oefeningen en opdrachten. Onze masterclasses worden zeer goed tot uitstekend beoordeeld. U krijgt diepgang, interactie, praktijkvoorbeeldenen ruimte voor inbreng voor eigen problematiek. Er is een optimale verhouding tussen het aantal deelnemers en de docenten, die geselecteerd zijn op hun inspirerende kwaliteiten en praktische kennis. 

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. 
Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 17 september 2020. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. 


Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen 

Kunnen wij u helpen met vragen over de inhoud van dit programma? Of heeft u nog andere vragen over de andere bijeenkomsten of opleidingen? Neem dan gerust contact op met onze opleidingsadviseur Martine Mittertreiner: 06-52371033

tinie klein2.jpg: JPEG image (8 KB)

Marcel Bos

Marcel Bos is onafhankelijk adviseur procesoptimalisatie en veranderkundige op het gebied van neurowetenschap. Hij heeft 20 jaar ervaring en ruim 350 belangrijke opdrachten gedaan bij grote- en middel grote (internationale) bedrijven. Hij is Co-auteur van de Amazon bestseller ""Why of Everything". Marcel is Gast docent aan de TU Delft, geeft lezingen en masterclasses.

Op basis van de werking van het brein de N.C.E methodiek ontwikkeld.

    • Deze methode zorgt voor:nce.png: PNG afbeelding (22 KB)
Extra deelnemers


Factuurgegevens
Stuur de factuur

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 17 september 2020. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u  het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts  verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.