Masterclass Kerntalenten Talenten als onderdeel van duurzame inzetbaarheid

Masterclass Kerntalenten

NIEUW!

Datum
Dinsdag 16 mei 2023

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen | Utrecht

Prijs
€ 595.00 excl. BTW
 

Het voelt goed om te zijn wie je bent. Om goede loopbaankeuzes te maken. Op de juiste plek te zitten. En energiek en duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.

Zo voelen mensen zich die hun kerntalenten gebruiken.

Ze zijn productiever, verzuimen minder en blijven langer. Je kunt daar als organisatie op inspelen.  Met kennis van karakter, talenten én motivatie, vermijd je geld-, tijd- en energieverlies en maak je positieve krachten los.

Iedere organisatie gaat anders met talent om. Maar het belang van talent neemt toe. Organisaties werken steeds meer resultaatgericht. Teams hebben wisselende samenstellingen, zijn vaak multidisciplinair en locatie-overstijgend.

Daardoor wordt iemands cv en ervaring minder belangrijk, en wil je vooral weten welke kerntalenten  medewerkers in huis hebben. Dat inzicht ontbreekt nog wel eens. Terwijl een goede fit tussen werk en kerntalenten essentieel is voor welbevinden en vitaliteit.

Danielle Krekels is de bevlogen docent van deze interactieve masterclass. Zij is een ervaren coach/trainer en auteur van het boek ‘Krachtig met KernTalenten’ dat iedere cursist mee krijgt.

Meld je aan voor deze Masterclass en voeg een essentiële dimensie toe aan jouw kijk op duurzame inzetbaarheid.

Deze Masterclass is bedoeld voor: Casemanagers, HR professionals en Programma managers Duurzame Inzetbaarheid.